Proizvodi


JAVNI ENTERIJER

Vaš poslovni, prostor može izgledati moderno, elegantno, otmeno, klasicno, futuristicki, raskošno ili potpuno autenticno – u zavisnosti od stila kojem težite. Anglianov strucni tim pomaže Vam da detalje dovedete do perfekcije i da sve delove sastavite u harmonicnu cjelinu koja ce najbolje odražavati stil i utisak koji želite da Vaš prostor ostavlja.
Na osnovu našeg prodajnog programa i uz pomoc našeg tima napravite idealnu kombinaciju za vaš enterijer. Pogledajte jedan dio našeg predhodnog rada.

POGLEDAJ GALERIJU


KUHINJE

U ponudi je veliki izbor materijala ( raznovrsna paleta dezena : oplemenjene iverice, medijapana, masiva). Moguce su razne kombinacije ,naravno po vasem izboru.Sve u cilju da kuhinja u konacnoj formi bude upravo ono sto želite i da se savrseno uklopi u prostor.
Uz profesionalnu pomoc našeg tima dizajnera, udruženu sa Vašim idejama i željama, pretvoricemo kuhinjski prostor u Vašem stanu ili kuci u jednu modernu prostoriju koja ce biti centralna tacka Vašeg doma.

POGLEDAJ GALERIJU
KANCELARIJSKI NAMJEŠTAJ

Moderno, lepo, udobno i funkcionalno su ključne reči kada treba da se uredi kancelarijski prostor, i ono što je neophodno da se stvori inspirativno mesto za rad...

POGLEDAJ GALERIJU

SOBE

Savremeni dizajn i tehnicka rešenja doveli su do toga da možete celokupnu prostoriju opremiti plakarima i policama uz izuzetan vizuelni efekat. Pogledajte samo neke od mogucnosti kada je opremanje sobe u pitanju

POGLEDAJ GALERIJU

VRATA

Naša vrata odlikuju se kvalitetnom izradom, modernim dizajnom, čvrstoćom i postojanošću. Nudimo Vam unutrašnja vrata kao i vrata sa sigurnosnom bravom kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni dugi niz godina.
Proizvodimo vrata od punog drveta različitih modela, kao i vrata od farbanog MDF-a ili MDF presvučen raznim furnirima i dekorima. Ispunu vrata radimo od papirnog saća, koje omogucava dobru zvučnu izolaciju.
Osim standardnih vrata u ponudi imamo i praktična klizna vrata.

POGLEDAJ GALERIJU

ENTERIJERIPOGLEDAJ GALERIJU
OSVETLJENJAPOGLEDAJ GALERIJU
TAPACIRANI NAMEŠTAJPOGLEDAJ GALERIJU